29 april 2021

Eten

– OP JE BURGER
– BIJ JE BURGER

BURGERS
Al onze burgers worden medium gebakken en geserveerd op hamburgerbroodjes uit onze eigen bakkerij. 

Op elke burger vind je tomaat, rode ui en een blaadje sla.

BONENBURGER – 11,5
Op basis van zwarte bonen en knoflookpasta.
Met uiencompote en Wallysaus. Al sinds dag één op de kaart. Vegetarisch, veganistisch mogelijk.

ZWAMBURGER – 13,5
Gemaakt van Oesterzwammen.
Met huisgemaakte zuurkool en vegan rookmayonaise. Vegetarisch, veganistisch mogelijk.

HAMBURGER – 12,0
Sappige burger van biologisch rundvlees. Zoals al onze vleesburgers.
Deze oud-Hollandse runderrassen grazen buiten bij de natuurboeren.

CHEESEBURGER – 13,0
Een rundvleesburger met Hemelse biermosterdmayonaise en kaas naar keuze;
Boerenkaas / Vinkethaler-kaas / Blue d ’Evert.

WALLYBURGER – 14,0
Van koe met gerookt spek van het Bonte Bentheimer varken.
Met Wallysaus gemaakt volgens ons geheime recept.

EREBURGER – 14,5
Burger van landhoen, ingelegde venkel, rookmayonaise en barbecuesaus van pruimen en bruin bier

KINDERBURGERS v.a. 7,5
Alle burgers zijn ook te verkrijgen als kinderburger!

VEGETARISCHE KAPSALON – 14,0
Vegetarische shoarma, Nederlandse kimchi, augurk, sla, tomaat, Wallysaus en Boerenkaas

EXTRA
De lekkerste burger creëer je zelf!

EROP
Extra patty, verdubbel je burger! – 5,0

Spek / Kimchi / Zuurkool – 1,0
Kazen; Boerenkaas / Vinkethaler / Bleu d’ Evert – 1,0

ERBIJ
Friet met rozemarijnzout -3,5

en huisgemaakte mayonaise
Friet Wally – 4,9
met Wallysaus, Kimchi en gesmolten kaas
Zoete aardappelfriet – 4,5
met gerookte paprikapoeder en mayo
Geroosterde maïskolf (1/2) – 2,9
gemarineerd met knoflook, paprikapoeder en olie
Rode koolsla – 2,9
van rode kool groene appel en rode biet
Frisse witte koolsla – 2,9
met rozijntjes, komijn en appel
Romeinse sla – 2,9
tomaat en rode ui

EXTRA SAUS
(Biermosterd) Mayonaise – 0,5

Gerookte mayonaise (vegan) –  0,5
Wallysaus – 1,0